Maar wat is echter een nulkilometer-2dehandswagen bij Soco?

Tot 30% goedkoper
Tot 30% goedkoper
Tot 30% goedkoper
Soco - Véhicules neufs
Soco - Véhicules neufs
Soco - Véhicules neufs

Die heeft alles van een nieuw wagen, behalve de prijs.

Onze totale korting is in het algemeen tussen 15 en 30 % inbegrepen.

In tegenstelling tot een klassieke handelaar, biedt u SOCO de beste prijs ruim verschillende en onmiddellijke leverbare merken, zonder onderhandeling.

Onze catalogus van nulkilometerswagens raadplegen
Photo véhicule SOCO

Hoe leggen jullie zo’n prijsverschil uit?

  1. De kosten voor SOCO zijn niet vergelijkbaar met die van een klassieke handelaar, die in luxe showrooms moet investeren en die andere niet-essentiële kosten moet dragen. De besparingen verlagen echter onze verkoopprijzen, voor identieke wagens.

  2.  Het is ook noodzakelijk dat de fabrikanten hun fabrieken draaiende houden. Aangezien sommige van hun handelaars in financiële moeilijkheden verkeren, vooral in Zuid-Europa, is het aanbod groter dan de vraag. SOCO koopt dan deze voertuigen in partijen, tegen concurrerende prijzen. Deze kunnen door een merkdealer onderhouden worden, of nog goedkoper in het door SOCO erkend en geadviseerd reparateursnetwerk.


SOCO biedt 7 jaar garantie op nulkilometerswagens!


 

Onze nulkilometerswagens
section achat de chez Soco

Waar komen de door SOCO nulkilometerswagens verkocht vandaan? Zijn zij tegelijk aan deze van een handelaar?

De SOCO nulkilometerswagens zijn afkomstig uit Europa. Behalve af en toe een klein verschil in uitrusting, zijn ze 100 % identiek aan deze verkocht door Belgische handelaars.

Een nulkilometerswagen vinden
Wavre3

Heb ik recht op fabrieksgarantie als ik een nulkilometerswagen bij SOCO koop?

Ja, natuurlijk, alle fabrikanten zijn wettelijk verplicht om minimaal 2 jaar garantie op hun auto’s te geven. Deze garantie geldt in heel Europa, ongeacht of een wagen bij een klassieke handelaar gekocht wordt of niet. De door SOCO verkoopt nulkilometerswagens hebben dus allemaal en officiële garantie van minimaal 2 jaar. U heet ook de mogelijkheid deze garantie tot 7 jaar te verlengen.

Alle onze nulkilometerswagens
Image de la garantie Premium chez Soco

Als ik een nulkilometerswagen bij SOCO koopt, kan die bij een handelaar laten onderhouden?

U kunt uw SOCO nulkilometerswagen waar u maar wilt laten onderhouden. Een natuurlijk ook bij een officiële merkhandelaar. De kans is echter groot dat de handelaar je graag als klant in zijn werkplaats heeft…

Ontdek onze nulkilometerswagens
Entretien chez Soco

Door een nulkilometerswagen bij SOCO te kopen, heb ik recht op een recyclingbonus, zoals soms het geval bij een klassieke handelaar is?

Ja, onze nulkilometerswagens (zonder uitzondering) geven recht op een recyclingbonus in ruil voor uw oude voertuig. Deze premie varieert tussen 750 en 1.000 €. Als uw oude wagen meer waard is dan de recyclingbonus, kan SOCO, de nummer één in België voor tweedehandswagens, het overnemen tegen een hogere prijs dan bij een andere handelaar.

Onze nulkilometerswagens
Reprise de votre ancien véhicule chez Soco