Proxi Soco Borgworm

Auto 5

In 2022 hebben de SOCO-vestigingen 7.000 nieuwe en tweedehandswagens aan particulieren afgeleverd. Om de proximiteit van onze diensten te behoeven, in partnerschap met AUTO5 en een aantal onafhankelijke herstellers, hebben wij onze SOCO-vestigingen met Proxi SOCO-centrum vervolledigd – waarvan de BORGWORM PROXI SOCO.

Van uw thuis kunt u nu veilig, gratis en vrijblijvend, het door u gekozen wagen boeken, en het op SOCO.be aangeduid proces volgen (dit kan ook in één bezoek).

De onderhouden, samen met de onder garantie werkzaamheden, kunnen te BORGWORM PROXI SOCO AUTO5 (Chaussée Romaine 185, 4300) uitgevoerd worden – of door een specialist naar uw keuze qua onderhouden.

 

Waarom een partnerschap tussen SOCO en AUTO5*?

SOCO is N°1 in België in zijn vakgebied. Wat AUTO5 betreft, is het met meer dan 50 centrum N°1 in aftersales voor alle merken. Dankzij dit partnerschap kan de SOCO-klant die het wenst over een kwalitatief en van nabijheid dienst genieten. De diensten door AUTO5 aangeboden zijn efficiënt, de prijzen zijn bovendien de meeste interessante. AUTO5 biedt aan de SOCO-klanten een exclusieve korting van 50 € op zijn MijnOnderhoud formule (meer info bij AUTO5).

 

*Sommige klanten gaan liever bij een merkhandelaar, of bij hun garagist. Daarom dringt SOCO deze offerte niet op.

*Onafhankelijke gerenommeerde herstellers zijn aanwezig in gebieden waar er geen AUTO5-centrum is.

Contact opnemen

Fax.:
Contacteer ons
Proxi Soco Auto 5 Borgworm
4300 Waremme
Proxi Soco Auto 5 Borgworm
4300 Waremme