Proxi Soco Messancy

Auto 5

In 2019 hebben de SOCO-vestigingen van Bergen – La Louvière – Charleroi – Namen – Waver – Luik en Brussel aan particulieren 5.500 tweedehandse- en nieuwe wagens afgeleverd. Om de proximiteit van onze diensten overal in Wallonië en in Brussel te behoeven, in partnerschap met AUTO5, hebben wij onze SOCO-vestigingen met Proxi SOCO centrum vervolledigd (waaronder de MESSANCY PROXI SOCO AUTO5).

Van thuis kunt u nu veilig, gratis en vrijblijvend, het door u gekozen wagen boeken (info op de autofiche, rubriek “ONLINE gratis boeken”). Om uw interesse voor dit wagen te bevestigen, wordt u door een medewerker van ons centrum te Namen om een afspraak te maken (ook op zondag tussen 14u en 18u mogelijk). NB: thuis aflevering onder omstandigheden.

De onderhouden samen met de onder garantie werkzaamheden kunnen te MESSANCY PROXI SOCO AUTO5* (route d’Arlon 214A, 6780) uitgevoerd worden – of door het centrum van uw keuze (er bestaan in België meer dan 50 AUTO5 centrum).

 

Waarom een partnerschap tussen SOCO en AUTO5?

SOCO is N°1 in België in zijn vakgebied. Wat AUTO5 betreft, is het met meer dan 50 centrum N°1 in aftersales voor alle merken. Dankzij dit partnerschap kan de SOCO-klant die het wenst over een kwalitatief en van nabijheid dienst genieten. De diensten door AUTO5 aangeboden zijn efficiënt, de prijzen zijn bovendien de meeste interessante. AUTO5 biedt aan de SOCO-klanten een exclusieve korting van 50 € op zijn MijnOnderhoud formule. MijnOnderhoud bestaat over een aangepast onderhoud op basis van de technische gegevens van uw voertuig uitgevoerd, met strikte inachtneming van de fabrikant onderhoudsaanbevelingen, ook zodat de SOCO-garantie niet vervalt.

 

 

Contact opnemen

Fax.:
Contacteer ons
Proxi Soco Auto 5 Messancy
route d’Arlon 214A
6780 Messancy
Proxi Soco Auto 5 Messancy
route d’Arlon 214A
6780 Messancy