Proxi Soco Ninove

Auto 5

In 2022 hebben de SOCO-centra 7.000 nieuwe en tweedehandswagens aan particulieren geleverd. Om de nabijheid van onze diensten te waarborgen, in partnerschap met AUTO5 en een aantal onafhankelijke herstellers, hebben wij ons netwerk van Soco-centra uitgebreid met Proxi Soco –  waaronder PROXI SOCO AUTO 5 Ninove.

Van bij u thuis kunt u nu veilig, gratis en vrijblijvend de door u gekozen wagen reserveren, en daarna de op SOCO.be uitgelegde procedure volgen (dit kan  in één bezoek).

Het onderhoud en herstellingen onder garantie kunnen worden uitgevoerd door PROXI SOCO AUTO5 Ninove (Albertlaan 30, 9400 Ninove)

uitgevoerd worden  – of het onderhoud kan gebeuren door een andere specialist naar keuze .

Waarom een partnerschap tussen SOCO en AUTO5*?

SOCO is nr. 1 in België in zijn vakgebied. AUTO5 is met meer dan 50 centra nr. 1 in aftersales voor alle merken. Dankzij dit partnerschap kan de SOCO-klant die het wenst, in zijn onmiddellijke buurt een hoogstaande service genieten. De  door AUTO5 aangeboden diensten zijn efficiënt, en de prijzen uiterst interessant. AUTO5 biedt aan SOCO-klanten een exclusieve korting van 50 € op zijn MijnOnderhoud-formule (meer info bij AUTO5).

 

*Sommige klanten gaan liever bij een merkhandelaar, of bij hun vaste garagist. Daarom dringt SOCO dit aanbod niet op.

*Onafhankelijke gerenommeerde herstellers zijn aanwezig in regio's waar er geen AUTO5-centrum is.

Contact opnemen

Fax.:
Contacteer ons
Proxi Soco Auto 5 Ninove
9400 Ninove
Proxi Soco Auto 5 Ninove
9400 Ninove