Tweedehandswagens in Luik : een ruime keuze in onze showroom

Adres

Vlak bij Ikea
Rue de Bruxelles, 107
Awans
4340

Openingsuren

  • Uitzonderlijke opening donderdag 9 en maandag 20 mei van 10 tot 18 uur
  • Met of zonder afspraak
  • Van maandag tot vrijdag tussen 8.30 u. en 18.30 u.
  • Zaterdag van 9 u. tot 18 u.
  • Zontag van 9 u. tot 18 u
Ons team verwelkomt u in onze concessie te
SOCO Luik
Liège1
Liège4
Parking centre soco de Liège
Tweedehandswagens in Luik : een ruime keuze in onze showroom
Rue de Bruxelles, 107
4340 Awans
Tweedehandswagens in Luik : een ruime keuze in onze showroom
Rue de Bruxelles, 107
4340 Awans

Luik is een belangrijke markt voor de tweedehandswagens in België. De stad telt vele autodealers, die een uitgebreide selectie aan tweedehandswagens aanbieden. Toch kan de aankoop van een tweedehandswagen risico’s bepalen, onder anderen wat de wagen kwaliteit en potentiële fraudes betreft. Daarom is het belangrijk dat kopers voorzorgsmaatregelen nemen voordat ze een tweedehandswagen kopen, door de juiste informatie in te winnen bij gerenommeerde garages voor tweedehandswagens in Luik. Soco is zo'n garage. Ons team van professionals staat voor u klaar om u te helpen de tweedehandswagen te vinden die aan uw eisen voldoet.

De aankoop van een tweedehandswagen bij een garage : voor- en nadelen

Een tweedehandswagen werd reeds door een of meerdere eigenaars gebruikt. Zo’n aankoop heeft voor- en nadelen, die in rekening genomen moeten worden voordat u een grote investering doet.

Een tweedehandswagen kopen kan voordelig zijn voor wie zijn budget wil optimaliseren. Tweedehandswagens zijn goedkoper dan de nieuwe, wat een grote besparing betekent. Echter moeten de algemene staat, de beperkte garantie en het risico van kilometerstandsfraude specifiek gecontroleerd worden. Daarom is het essentieel om een beroep te doen op professionals die de herkomst van het voertuig en de algemene goede staat ervan kunnen garanderen.

Een bezoek bij de verkoper brengen, biedt u de mogelijkheid om het wagen dat u wilt kopen te onderzoeken en er een proefrit mee te maken. Dit is essentieel als u met een gerust hart wilt vertrekken met uw nieuwe auto. Daarom hebben we bij Soco een aantal autodealers overal in België die een breed scala aan op voorraad tweedehandswagens hebben. Vindt de dichtste showroom en breng ons een bezoek!
 

Aandachtspunten bij het bezoek van een Luikse showroom

Het bezoek bij een tweedehandsautodealer is een belangrijke step voor het aankoopproces van het tweedehandswagen. Daar kunt u zeker worden van de kwaliteit van het wagen. Er wordt aangeraden de algemene staat op te kijken: carrosserie, lak, banden en remmen. Het is ook belangrijk de versnellingsbak- en de motorstaat te controleren. Er wordt ook aangeraden een proefrit te maken om de prestaties te beoordelen. Ten slot moet u ook zeker zijn dat de voertuigregistratie in orde is. Er wordt aangeraden de inschrijving, het certificaat van overeenstemming, het onderhoudsboekje en het certificaat van autokeuring na te kijken en de CarPass.

Koopt u uw tweedehandswagen bij Soco Luik, verbinden wij ons ertoe u alle wettelijke documenten te bezorgen die nodig zijn om de verkoop af te ronden: het inschrijvingscertificaat (bevat belangrijke inlichtingen zoals de eigenaar, zijn/haar adres, kentekenplaat en eerste inschrijvingsdatum), de attest van niet-verbinding (bewijst dat het wagen geen schuld of financiële plicht tegen andere mensen heeft), het certificaat van autokeuring en de aankoopfactuur zijn zoveel administratieve documenten. De betrouwbaarheid en de naleving van regels bij Soco Luik garanderen u een financiële goede deal, terwijl u zeker bent dat u een wagen koopt dat is in orde en klaar om te rijden is.
 

Een betrouwbare autodealer te Luik

Voor de hierboven gedetailleerde redenen, is Soco De ideale keuze voor de aankoop van tweedehandswagens van topkwaliteit. Als gespecialiseerde onderneming, maken wij het verschil door elk voertuig volledig aan nieuwe te reviseren. Onze hooggekwalificeerde en ervaren teams zorgen ervoor dat elk voertuig zorgvuldig geïnspecteerd, gerepareerd en opgeknapt wordt, waardoor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid gegarandeerd worden. Dankzij deze eersteklas revisie kunnen we u tot op 7 jaar garantie op onze tweedehandswagens aanbieden.

Voor uw uiterste comfort wordt bovendien Soco Luik 7/7 open, om uw droomwagen op elke moment te kunnen vinden. Wij zijn er ook eens dat het financiële aspect belangrijk is, daarom stellen wij ook flexibel financieringen om uw autoproject werkelijk te maken. Bovendien nemen wij gebruikte wagens over, handige en zorgeloze oplossing voor het verkoop of het inruilen.

Vertrouw op Soco voor een uitzonderlijke ervaring in de aankoop van een tweedehandswagen, met een combinatie van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Maak nu een afspraak !