Garantie ulkilometerswagen en tweedehandswagen

Bij SOCO heeft u bij aankoop van uw Nulkilometerswagen of tweedehandswagen automatisch recht op een garantie. Maar wat zijn de verschillen tussen de garanties op nulkilometerswagen en tweedehandswagens?

Garantie tweedehandswagen

Als u een tweedehandswagen koopt, dan krijgt u voor deze tweedehandswagen een wettelijke garantie op onderdelen en werkuren gedurende 12 maanden. U kan dus minstens een jaar zorgeloos rondrijden.

Wenst u te anticiperen en ook op langere termijn van een garantie te genieten? Bij SOCO kan u ook kiezen voor een verlengde garantie die uw tweedehandswagen gedurende 7 jaar dekt! (vanaf de datum van eerste ingebruikname van het voertuig, met een maximum van 150.000 km, zie onze algemene voorwaarden).– Prijs: vanaf 749 €.

Garantie nulkilometerswagen

Bij aankoop van een nulkilometerswagen  bieden we een wettelijke garantie aan op onderdelen en werkuren gedurende 24 maanden. Twee jaar rijden zonder zorgen!

Zou u graag de garantie op uw nulkilometerswagen verlengen? Dan kan u ook kiezen voor een verlengde garantie die uw nulkilometerswagen gedurende 7 jaar (of 150.000 km) dekt! – Prijs: vanaf 749 € .

Rij met een gerust hart!

Of u nu een nulkilometerswagen of tweedehandswagen koopt, SOCO zorgt ervoor dat u in alle gemoedsrust kan rijden dankzij de verschillende garanties.

Geen paniek als er zich een probleem voordoet met uw wagen! SOCO beschikt over tientallen gekwalificeerde en permanent opgeleide technici, alsook over zeer goed uitgeruste werkplaatsen. Heeft u een vraag over onze garanties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!