Garantie nieuwe en tweedehandswagen

Bij SOCO heeft u bij aankoop van uw nieuwe of tweedehandswagen automatisch recht op een garantie. Maar wat zijn de verschillen tussen de garanties op nieuwe en tweedehandswagens?

Garantie tweedehandswagen

Als u een tweedehandswagen koopt, dan krijgt u voor deze tweedehandswagen een wettelijke garantie op onderdelen en werkuren gedurende 12 maanden. U kan dus minstens een jaar zorgeloos rondrijden.

Wenst u te anticiperen en ook op langere termijn van een garantie te genieten? Bij SOCO kan u ook kiezen voor een verlengde garantie die uw tweedehandswagen gedurende 7 jaar dekt! (vanaf de datum van eerste ingebruikname van het voertuig, met een maximum van 150.000 km, zie onze algemene voorwaarden).

Garantie nieuwe wagen

Bij aankoop van een nieuwe wagen bieden we een wettelijke garantie aan op onderdelen en werkuren gedurende 24 maanden. Twee jaar rijden zonder zorgen!

Zou u graag de garantie op uw nieuwe wagen verlengen? Dan kan u ook kiezen voor een verlengde garantie die uw nieuwe wagen gedurende 7 jaar (of 150.000 km) dekt!

Rij met een gerust hart!

Of u nu een nieuwe of tweedehandswagen koopt, SOCO zorgt ervoor dat u in alle gemoedsrust kan rijden dankzij de verschillende garanties.

Geen paniek als er zich een probleem voordoet met uw wagen! SOCO beschikt over tientallen gekwalificeerde en permanent opgeleide technici, alsook over zeer goed uitgeruste werkplaatsen. Heeft u een vraag over onze garanties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!