Onze tweedehands Peugeots

Het avontuur van Peugeot vangt aan in 1810, wanneer de familie Peugeot haar graanmolen ombouwt tot gieterij. Het Franse merk met de leeuwenkop begint zo aan zijn industriële verhaal dat bol staat van de innovaties. Het maakt eerst naam in het fietslandschap, voordat het in 1889 zijn zinnen zet op de autosector met de stoomdriewieler van Serpollet. Vanaf dan streeft Peugeot doorlopend naar uitmuntendheid en brengt daarbij wagens op de markt die hun stempel zullen drukken op hun tijd.

 • Meer informatie

  In de 20e eeuw kent het merk een spectaculaire groei en breidt het zijn productie uit met modellen die intussen een iconische status hebben. Van de robuuste 201 tot de mythische 205 ... Peugeot geeft zijn identiteit vorm met wagens die zowel fraai ogen als voortreffelijk presteren. In de 21e eeuw zet het merk deze trend voort met hybride en elektrische modellen die blijk geven van Peugeots inspanningen op het vlak van innovatie en klimaatbescherming.

   

  Voordelen van Peugeot: betrouwbaarheid, design en technologie

  De faam van Peugeot berust op drie kernwaarden: betrouwbaarheid, design en technologie. Doordachte ontwerpen en strenge tests om de lange levensduur van elk model te garanderen, zorgen ervoor dat het merk met de leeuw zijn belofte van betrouwbaarheid waarmaakt. Dat is te zien aan het vertrouwen van de bestuurders en de beproefde kracht van de wagens op wegen over de hele wereld. 

  Het design van Peugeot straalt dan weer een en al Franse elegantie uit: elke kromming en elke lijn wekken emoties op. Het veelvuldig bekroonde uiterlijk van Peugeot-wagens vindt het evenwicht tussen traditie en vooruitstrevendheid, tussen erfgoed en innovatie. 

  Technologie is de derde pijler van Peugeot, dat zijn wagens voorziet van geavanceerde apparatuur om het rijgevoel naar een hoger niveau te tillen. Peugeot richt zich met rijhulpsystemen en verbonden interfaces op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, en wil tegelijk bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere mobiliteit. 

  Dankzij die troeven is Peugeot uitgegroeid tot een begrip op de automarkt. Het doel van Soco is om deze kwaliteiten te bewaren, door gereconditioneerde tweedehands auto's aan te bieden die klaar zijn om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen met hun toekomstige eigenaars.

   

  Iconische tweedehands modellen van Peugeot en hoe die aangepast zijn aan hun bestuurders

  Peugeot, het merk met de brullende leeuw, staat bekend om zijn veelzijdige en vernieuwende assortiment. Van wendbare stadsauto's tot verfijnde sedans, maar ook robuuste SUV's ... elk model is ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen en levensstijl van hedendaagse bestuurders. De 208 is met zijn dynamische lijnen een voltreffer bij stadsbewoners die op zoek zijn naar een efficiënte en sierlijke auto. De SUV 3008 weet klanten dan weer te verleiden met zijn gewaagde look en interieur vol technologische snufjes voor een vlotte rijervaring. In ons assortiment vindt u ook de 508, een sedan met karakter die kracht en verfijning combineert voor wie niet alleen prestaties, maar ook comfort wil.

  Eigenschappen en populariteit van de iconische modellen

  Aan elk iconisch model van Peugeot is heel wat onderzoek voorafgegaan om looks, comfort en technologie in één wagen te bundelen. De 208 onderscheidt zich bijvoorbeeld door zijn innovatieve Peugeot i-Cockpit en de beschikbare elektrische aandrijving. Het model wordt daarom steeds populairder bij klanten die begaan zijn met het milieu. De 3008, die erg in trek is vanwege zijn opvallende design en geavanceerde rijhulpsystemen, bekleedt een leiderspositie binnen het segment van de compacte SUV's. De 508 trekt met zijn gestroomlijnde profiel en geavanceerde connectiviteitstechnologieën dan weer een veeleisend en trouw publiek aan.

  De verscheidenheid aan Peugeot-modellen om in te spelen op de uiteenlopende behoeften van bestuurders

  Met zijn brede waaier aan modellen beantwoordt Peugeot aan de diverse verwachtingen van bestuurders. Of u nu op zoek bent naar een wendbare wagen voor in de stad, comfort voor lange afstanden of een auto die alle terreinen aankan: voor iedereen is er een geschikte Peugeot. Gezinnen vinden comfort en veiligheid in de ruime tweedehands 5008. Professionals laten zich op hun beurt verleiden door de robuuste en elegante Partner. Peugeot beseft dat behoeften veranderen. Daarom brengt het wagens op de markt die niet alleen afgestemd zijn op praktische eisen, maar ook op milieuoverwegingen, door hybride en elektrische aandrijvingen toe te voegen aan zijn assortiment.

  Kom kennismaken met het veelzijdige Peugeot-assortiment bij Soco. Er is voor ieder wat wils. Het streven van Peugeot naar uitmuntendheid en innovatie is te zien in elk model, waardoor het rijgevoel altijd aangenaam en geruststellend is. 

   

  Waarom is een tweedehands Peugeot een goede keuze?

  Een tweedehands Peugeot kopen is een slimme zet voor budgetbewuste consumenten. Niet alleen is de aankoopprijs redelijker, u bespaart ook op de bijkomende kosten. Wie een tweedehands auto koopt, heeft immers geen last van de forse waardevermindering die nieuwe wagens de eerste jaren doormaken. Bovendien is de verzekering voor een auto die al een of meer eigenaars heeft gehad, vaak goedkoper, wat de totale kosten drukt voor de bestuurder.

   

  Tips om een tweedehands Peugeot te kiezen

  Een tweedehands Peugeot kopen is een slim idee, maar u moet wel goed opletten. We geven u enkele aanbevelingen om u bij die zoektocht te helpen, zodat u zeker uw gading vindt.

  Bepaal uw behoeften en budget

  In de eerste plaats moet u zich een precies beeld vormen van wat u nodig hebt. Waarvoor gaat u uw toekomstige Peugeot hoofdzakelijk gebruiken: verplaatsingen in de stad, ritten in voorsteden of lange reizen? Het model, de motoruitvoering en het formaat van de auto hangen af van het antwoord op die vraag. De Peugeot 108 en 208 zijn bijvoorbeeld wendbaar genoeg om in de stad te rijden. De Peugeot 508 en Peugeot 308 bieden dan weer het comfort en de ruimte die u wenst voor langere afstanden. 

  Daarnaast moet u nauwkeurig uw budget bepalen. Dat omvat niet alleen de aankoopprijs, maar ook bijkomende kosten zoals de verzekering, het onderhoud en het brandstofverbruik. Door goed het overzicht te bewaren over deze uitgaven, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u uw verwachtingen bijstellen op basis van uw financiële middelen.

  Belangrijke punten om te controleren voor de aankoop

  Vergeet niet om de wagen grondig te controleren, want dat is van cruciaal belang. Bij Soco wordt elke tweedehands Peugeot volledig gereconditioneerd, maar toch moet u extra aandacht besteden aan bepaalde elementen. Ga na of de veiligheidsvoorzieningen, zoals de airbags en remsystemen, goed werken. Controleer in welke staat de banden verkeren, of de wielen mooi uitgelijnd zijn en of de carrosserie in orde is. Zo komen ook eventuele botsingen aan het licht.

  Vergeet verder niet om het interieur te bekijken: het comfort en de ergonomie moeten aan uw verwachtingen voldoen. Nog een doorslaggevende factor is de proefrit: aan de hand daarvan kunt u de prestaties van de motor, de wegligging en de soepelheid van de versnellingsbak beoordelen.

  Het belang van de geschiedenis en kilometerstand van de auto

  De geschiedenis van een auto vertelt u alles wat u moet weten over zijn verleden. Een wagen met een heldere en regelmatige onderhoudsgeschiedenis staat vaak synoniem voor betrouwbaarheid. Bij Soco wordt veel belang gehecht aan transparantie: bij elke tweedehands Peugeot zit een gedetailleerd onderhoudsboekje, zodat u op de hoogte bent van de geschiedenis en herstellingen. 

  De kilometerstand moet op zijn beurt worden beoordeeld in het licht van de ouderdom van de auto en het vroegere gebruik. Een auto met een lage kilometerstand is niet altijd een garantie voor een lange levensduur, zeker niet als hij diende voor korte en frequente ritten, die belastender zijn voor de mechaniek. Aan de andere kant hoeft een hoge kilometerstand niet per se een probleem te zijn, zolang de wagen netjes is onderhouden.

   

  Tweedehands Peugeots bij Soco

  Wie bij Soco voor een tweedehands Peugeot kiest, koopt gegarandeerd een betrouwbare wagen. De aangeboden modellen zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben bewezen dat ze tegen een stootje kunnen. Zo beloven we u een wagen die nog jaren meegaat en nog tal van kilometers te gaan heeft. Investeren in een tweedehands Peugeot is dus goed voor uw portemonnee, want zo beschikt u over een elegante Franse wagen zonder diep in uw buidel te tasten.

  Ruim aanbod tweedehands Peugeots bij Soco

  Het assortiment tweedehands Peugeots bij Soco belichaamt de verscheidenheid en uitmuntendheid van het merk met de leeuw. Van de dynamische Peugeot 208 voor in de stad tot de ruime en comfortabele SUV 3008 en de compactere Peugeot 2008: elk model wordt uitgekozen om te voldoen aan de wisselende verwachtingen van de klanten. Liefhebbers van een sportieve rijstijl laten zich verleiden door de scherpe lijnen en de prestaties van de RCZ coupé. Gezinnen zijn dan weer in de ban van de ruimte en flexibiliteit van de Peugeot 5008. 

  Soco's aanbod wordt voortdurend aangevuld, niet alleen met de laatste nieuwigheden, maar ook met tijdloze klassiekers. Allemaal beloven ze één ding: een tweede leven met mooie perspectieven op de weg.

  Het nauwgezette reconditioneringsproces van Soco

  Bij Soco ondergaat elke tweedehands Peugeot een grondige opknapbeurt voordat hij aangeboden wordt aan zijn potentiële toekomstige eigenaars. Als eerste stap in het reconditioneringsproces maken geschoolde technici een volledige diagnose van de wagen op. Alle mechanische en esthetische aspecten komen tijdens deze zorgvuldige evaluatie aan bod, zodat elke auto zeker voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

  Na deze eerste stap wordt de Peugeot indien nodig hersteld en worden er onderdelen vervangen. We gebruiken daarvoor originele stukken om de betrouwbaarheid te garanderen. Er gaat extra aandacht naar de slijtage van onderdelen, de prestaties van de motor en de staat van de carrosserie. Daarna krijgt de auto een schoonheidsbehandeling: hij wordt grondig gereinigd en gepolijst om hem in zijn oude glorie te herstellen.

  Financiële voordelen van gereconditioneerde tweedehands auto's bij Soco

  Wie kiest voor een gereconditioneerde tweedehands Peugeot bij Soco, bespaart zonder in te boeten aan kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van deze wagens is uitzonderlijk: voor een fractie van de nieuwprijs krijgt u toegang tot recente modellen die zijn uitgerust met geavanceerde technologie.  

  We weten dat een nieuwe auto kopen een flinke investering kan zijn. Daarom bieden we flexibele en voordelige oplossingen op het vlak van autofinanciering.

  Soco's garanties en klantenservice 

  Soco verkoopt wagens van uitzonderlijke kwaliteit, maar dat is niet het enige waarin het uitblinkt: het bedrijf verbindt zich ertoe elke klant ook lang na de aankoop bij te staan. Elke tweedehands Peugeot wordt geleverd met een garantie van 12 maanden. Deze garantie dekt eventuele mechanische of elektronische mankementen en toont hoeveel vertrouwen Soco heeft in zijn gereconditioneerde wagens. Naast de wettelijke garantie kunt u ook een verlengde garantie nemen, die voorvallen tot 7 jaar na de aankoop van uw auto dekt.

   

  Word nu meteen de volgende eigenaar van een tweedehands Peugeot!

  Nu we Peugeot van naderbij bekeken hebben, is duidelijk waar het merk voor staat: een rijk erfgoed en voortdurende innovatie. Van meet af aan is Peugeot erin geslaagd om zichzelf opnieuw uit te vinden en zich aan te passen, met wagens die betrouwbaar zijn, er goed uitzien en over geavanceerde technologie beschikken. Het huidige assortiment is een referentiepunt voor moderne automobilisten en omvat een verscheidenheid aan modellen die inspelen op ieders behoeften, gaande van wendbare stadsauto's tot robuuste SUV's. 

  Bij Soco krijgen deze knappe staaltjes Franse techniek een tweede leven dankzij een nauwgezet reconditioneringsproces, dat onberispelijke kwaliteit garandeert. Kies een Peugeot-model uit het assortiment van Soco en rij naar huis met een tweedehands auto die zorgvuldig is nagekeken, een transparante geschiedenis heeft en gedekt is door een stevige garantie − en dat alles tegen een scherpe prijs.

  Maak een afspraak voor een proefrit in de concessie

  Genoeg theorie, tijd voor de praktijk. Kom ons ruime assortiment ontdekken. Elk model vertelt zijn eigen verhaal en is klaar om met u een nieuw hoofdstuk aan te snijden. Maak zeker eens een afspraak voor een proefrit, zodat u de kwaliteit en het comfort van deze wagens echt kunt voelen. Het team van Soco staat voor u klaar om u daarbij te begeleiden, zodat de aankoop van uw tweedehands Peugeot het begin wordt van een opwindend avontuur op uw levensweg. 

  Voir moins