Wettelijke vermeldingen

Deze website is gemaakt en wordt beheerd door :

  • Auto Satellites SA, Auto Satellites S.A, hoofdzetel: rue Martinroux 32 – 6220 FLEURUS (België) – RPM Charleroi – BTW: BE 0416.768.220.

  • Auto Satellites SA treedt op als kredietbemiddelaar.

  • Auto Satellites NV kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten met betrekking tot de informatie op deze site.

De recyclage premie wordt toegekend bij inlevering van een oud voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Het teruggenomen voertuig moet ten minste 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de persoon die als laatste eigenaar van het voertuig wordt beschouwd. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met die van de laatste eigenaar van het ingeruilde voertuig. Het ingeruilde voertuig mag niet beschadigd zijn en moet in staat zijn om zonder hulp van buitenaf te starten en te rijden. De recyclage premie (in tegenstelling tot een overnamepremie) of de autowrakkenpremie (voor autowrakken) wordt niet opgeteld bij de overnameprijs van het huidige voertuig van de klant, maar vormt een minimum overnnameprijs voor dit voertuig. Deze premie is dus bestemd voor klanten wiens huidige voertuig een lage waarde heeft (minder dan het bedrag van de premie), aangezien het bestemd is om definitief buiten gebruik te worden gesteld en te worden gerecycleerd.

Intellectuele eigendom

Alle illustraties van producten en alle media ondersteuning op de website zijn eigendom van Auto Satellites en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of opgeslagen op een andere manier, of voor een ander doel dan voor het bekijken van de pagina online.