Onze tweedehands Kia’s

Het verhaal van KIA, dat zijn wortels heeft in de vruchtbare grond van de Koreaanse industriële geschiedenis, begint in 1944. Op dat moment focust het bedrijf nog op de productie van fietsonderdelen. Pas later slaat het de weg van de gemotoriseerde vervoermiddelen in en breekt voor het merk een nieuw tijdperk aan. Door de decennia heen is KIA geëvolueerd van een motorfietsfabrikant naar een producent van voertuigen op vier wielen. Intussen is het een speler die niet meer weg te denken is uit de wereldwijde automobielindustrie. 

 • Meer informatie

  Deze transformatie verliep niet zonder slag of stoot, maar wel met een veerkracht die typisch is voor het merk. Na het overwinnen van grote economische uitdagingen is KIA namelijk herrezen als een feniks, innovatiever en ambitieuzer dan ooit tevoren. Het jaar 1998 is een beslissend keerpunt: de groep Hyundai Motor Company neemt KIA over, waardoor het merk een nieuwe dynamiek krijgt en zijn weg naar de internationale markt vindt. 

  De internationale expansie van KIA gebeurde met een goed uitgedachte strategie, gericht op de opkomende markten. Tegelijk versterkte het zijn aanwezigheid in de gebieden die het al veroverd had. Dankzij een goed inzicht in de lokale context en een opmerkelijk aanpassingsvermogen slaagde KIA erin om zich te positioneren als wereldwijde fabrikant, met een gamma voertuigen dat voldoet aan de uiteenlopende eisen van een internationaal klantenbestand.

   

  Filosofie en waarden van KIA

  KIA's streven naar kwaliteit en innovatie is duidelijk zichtbaar in elk model dat van de productieband rolt. Het merk wil geen trendvolger, maar wel een trendsetter zijn. Deze voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid vertaalt zich in aanzienlijke investeringen in research & development. Elk voertuig wordt dan ook gemaakt met geavanceerde technologie en beproefd vakmanschap. 

  De zin voor innovatie blijft bij KIA echter niet beperkt tot het prestatievermogen en het design, want het toont zich ook vooruitstrevend op het vlak van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk is zich bewust van zijn ecologische voetafdruk en zet stevig in op de productie van hybride en elektrische voertuigen, om de CO2-uitstoot te verminderen en een groenere mobiliteit te bevorderen. Deze strategie gaat gepaard met sociale en ecologische initiatieven, die KIA's wil om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en de planeet weerspiegelen.

  Kortom, de geschiedenis en waarden van KIA laten een bedrijf zien dat resoluut naar de toekomst kijkt zonder zijn erfgoed uit het oog te verliezen. Zo biedt het een assortiment voertuigen die met hun betrouwbaarheid, design en technologie voldoen aan de wensen van bestuurders van vandaag en morgen. Bij Soco zijn we er trots op dat we gereconditioneerde KIA-modellen kunnen aanbieden die deze uitmuntendheid en vooruitstrevende visie belichamen − en dat tegen prijzen die betaalbaar zijn voor iedereen.

   

  Betrouwbaarheid en garantie van tweedehands KIA's

  De betrouwbaarheid van KIA is alom bekend. De voertuigen van het Koreaanse merk zijn het resultaat van erkend vakmanschap en zijn ontworpen om de tand des tijds en vele kilometers te doorstaan. Die lange levensduur wordt bevestigd door de vele getuigenissen van bestuurders en door onafhankelijke betrouwbaarheidsonderzoeken, die KIA regelmatig bovenaan hun ranglijst plaatsen. 

  Maar KIA gaat nog een stap verder dan alleen robuuste voertuigen bouwen: het merk zet zich ook in voor zijn klanten door middel van uitzonderlijke garanties. In Europa wordt elke nieuwe KIA geleverd met een fabrieksgarantie van 7 jaar of 150.000 kilometer, een belofte die getuigt van het absolute vertrouwen dat het merk heeft in de kwaliteit van zijn producten. Deze garantie is overdraagbaar op de volgende eigenaars en zorgt zo voor een ongeëvenaarde gemoedsrust en een optimale doorverkoopwaarde.

   

  Pionier op het vlak van technologie

  Technologische innovatie speelt een centrale rol in de strategie van KIA. De voertuigen van het merk zijn uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen zoals adaptieve cruisecontrol, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie, die stuk voor stuk bijdragen aan een grotere verkeersveiligheid en een soepelere rijervaring. 

  De wagens zijn ook een toonbeeld van connectiviteit, met gebruiksvriendelijke interfaces voor een naadloze integratie van smartphones en eenvoudige toegang tot navigatie-, entertainment- en assistentiediensten. Dankzij deze technologieën, die voortdurend worden bijgeschaafd, vertoeven KIA-bestuurders en -passagiers in een omgeving waar comfort hand in hand gaat met moderne snufjes. 

  Verder onderscheidt KIA zich door zijn efficiënte aandrijvingen, die voldoen aan de huidige milieunormen. Het assortiment omvat een veelvoud aan motoruitvoeringen, waaronder hybride, plug-in hybride en elektrische opties, die prestatievermogen combineren met respect voor het milieu. Deze milieuvriendelijke alternatieven bieden een concreet antwoord op de ecologische uitdagingen en verwachtingen van milieubewuste consumenten.

   

  Eersteklas design en comfort

  Het design van KIA moet met zijn dynamische en moderne lijnen niet onderdoen. Ze hebben het merk al talloze internationale prijzen opgeleverd. Voor elk model wordt heel wat esthetisch onderzoek gedaan. Het doel is daarbij om voertuigen te ontwerpen die in het oog springen en mensen doen staren van bewondering.

  De gebruikerservaring staat centraal in het ontwerp van de interieurs van KIA, met ergonomie en comfort als kernwaarden. Hoogwaardige materialen, zorgvuldige geluidsisolatie en stoelen die ontworpen zijn om het welzijn van de inzittenden te garanderen − zelfs op lange ritten − tonen hoeveel aandacht KIA besteedt aan de rijervaring. Het merk zorgt ervoor dat elke rit aangenaam verloopt, ongeacht de afstand.

   

  Iconische modellen van KIA

  Wie KIA hoort, denkt vast meteen aan enkele modelnamen. In de loop der jaren is het merk er namelijk in geslaagd om een aantal van zijn wagens ereplaatsen te laten veroveren in verschillende segmenten. Dit zijn enkele voorbeelden:

  A. KIA Sportage

  De KIA Sportage is de belichaming van de technische en esthetische durf van het merk en valt op door zijn robuuste uiterlijk en geoptimaliseerde prestaties. Deze SUV, die comfort en technologie combineert, biedt bestuurders een dynamische en toch veilige rijervaring, dankzij geavanceerde assistentiesystemen en een aandrijving die voldoet aan alle verwachtingen. 

  Sinds hij op de markt gebracht werd, heeft de Sportage verschillende metamorfoses ondergaan, om telkens de technologische vooruitgang en trends in autodesign te volgen. De verschillende generaties van het model weerspiegelen KIA's evolutie naar steeds hogere kwaliteit en een constant streven naar innovatie. De nieuwste versie van de Sportage is met haar hoogwaardige afwerking en opvallende contouren een perfecte illustratie van deze verschuiving naar het hogere segment.

  B. KIA Cee'd en KIA Picanto

  De KIA Cee'd voldoet met zijn strakke lijnen en comfortabele interieur aan de wensen van bestuurders die op zoek zijn naar een compacte auto, zonder in te leveren op ruimte en functionaliteit. De wendbaarheid in stedelijke omgevingen en het lage brandstofverbruik maken van dit model de ideale keuze voor dagelijkse verplaatsingen.

  De KIA Picanto ontpopt zich dan weer tot een onverwachte metgezel voor in de stad. Achter het compacte formaat gaat een slim ingedeeld interieur schuil, dat verrassend veel plaats biedt voor de passagiers en hun persoonlijke bezittingen. De Picanto baant zich moeiteloos een weg door de stad. Zo wordt parkeren en rijden in smalle straatjes kinderspel.

  C. KIA Xceed

  De KIA Xceed is met zijn cross-overpositionering gericht op mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige wagen. Hij combineert de elegantie van een sedan met de robuustheid van een SUV − en dat alles met een opvallend design dat niemand onverschillig laat. Met zijn gebeeldhouwde lijnen en iconische radiatorrooster gaat u in stijl de baan op.

  De Xceed is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gezinnen en biedt veel ruimte en functies voor dagelijks gebruik, zoals intelligente opbergsystemen en gebruiksvriendelijke multimedia-interfaces. Ook aan de veiligheid is veel aandacht besteed, met ultramoderne voorzieningen die u beschermen tijdens elke rit.

  D. KIA Niro 

  De KIA Niro positioneert zich als referentie bij uitstek in de categorie van hybride en elektrische cross-overs. De Niro combineert een ecologisch verantwoord design met energie-efficiëntie en vormt zo een belangrijke mijlpaal in KIA's streven naar duurzame mobiliteit. Achter zijn dynamische karakter, dat wordt geaccentueerd door vloeiende lijnen en een elegant uiterlijk, gaat een geavanceerde hybride of elektrische aandrijving schuil die een stille en responsieve rijervaring biedt. Dankzij het ruime interieur en technologieën die in het teken staan van comfort en connectiviteit, wacht u in de Niro een aangename reis met een beperkte ecologische voetafdruk. Zijn succes geeft blijk van KIA's vermogen om respect voor het milieu, een aantrekkelijk design en rijplezier te combineren.

  E. KIA Sorento 

  De KIA Sorento, het vlaggenschip van het merk, is de belichaming van kracht en verfijning in het SUV-segment voor gezinnen. Met zijn ruime afmetingen biedt de Sorento een luxueus interieur, dat ontworpen is om comfortabel plaats te bieden aan gezinnen en tegelijkertijd een superieure en veilige rijervaring te garanderen. De Sorento is uitgerust met krachtige motoren en geavanceerde technologie. Zo kunt u soepel en gecontroleerd rijden, zowel in de stad als op veeleisend terrein. Zijn imposante design, dat voorzien is van mooi uitgewerkte details, weerspiegelt KIA's streven naar uitmuntendheid en vernieuwing. Elk detail van de Sorento is bedoeld om een premiumervaring te bieden. Daarmee zet KIA een nieuwe stap in zijn voortdurende evolutie richting het hogere segment van de markt.

  Deze iconische KIA-modellen belichamen stuk voor stuk het streven van het merk naar kwaliteit, innovatie en het tevredenstellen van een brede waaier aan bestuurdersprofielen. Allemaal zijn ze verkrijgbaar bij Soco in gereconditioneerde staat. Ze illustreren het vermogen van KIA om zichzelf opnieuw uit te vinden en wagens aan te bieden met een lange toekomst voor zich, die voldoen aan de mobiliteitseisen van vandaag.

   

  Welke bestuurders kiezen voor KIA?

  Het uitgebreide assortiment voertuigen van het merk beantwoordt aan de meest uiteenlopende behoeften. Enkele voorbeelden:

  1. Gezinnen op zoek naar ruimte en veiligheid

  Voor gezinnen die ruimte en veiligheid als prioriteit stellen, heeft KIA de geschikte wagens. Neem bijvoorbeeld de KIA Sorento, die ruimte in overvloed biedt met zijn drie zitrijen en een grote koffer voor gezinsuitstapjes of de wekelijkse boodschappen. Ook aan de veiligheid is gedacht: het merk heeft naam gemaakt met de integratie van geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen, zoals het autonome noodstopsysteem en dodehoekdetectie, zodat u altijd met een gerust gemoed de baan op kunt.

  2. Jonge professionals die houden van design en technologie 

  KIA is de perfecte keuze voor jonge, dynamische en verbonden professionals. Modellen zoals de KIA Stinger spreken deze doelgroep aan met hun strakke lijnen en interieur vol geavanceerde technologieën. De eenvoudige gebruikersinterface en de geavanceerde connectiviteit, die compatibel zijn met smartphones, spelen in op de wens van deze klanten om onder alle omstandigheden verbonden te blijven.

  3. Milieubewuste bestuurders met interesse in hybride en elektrische modellen 

  Het uitgebreide gamma hybride, plug-in hybride en elektrische voertuigen geeft blijk van KIA's inspanningen voor het milieu. De KIA Niro, die verkrijgbaar is in alle drie de varianten, brengt deze visie in de praktijk. Hij biedt een dynamische rijervaring met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Deze modellen zijn perfect voor milieubewuste bestuurders die willen bijdragen aan een groenere toekomst.

   

  Aanpassing aan verschillende levensstijlen

  1. Veelzijdigheid van KIA-voertuigen voor verschillende toepassingen

  KIA's aanbod staat volledig in het teken van flexibiliteit. Voor ritten in de stad, avonturen buiten de gebaande paden of professionele verplaatsingen ... Elk model is ontworpen om zich aan te passen aan de vele facetten van het hedendaagse leven. De flexibele interieurconfiguraties maken deze voertuigen, in combinatie met betrouwbare prestaties op de weg, geschikt voor een groot aantal gebruiksscenario's.

  2. Voorbeelden van personalisering en beschikbare accessoires 

  Omdat veel automobilisten belang hechten aan individualiteit, speelt KIA hierop in met een groot aantal personaliseringsopties. Van opvallende lichtmetalen velgen tot de uitrustingspakketten en een verscheidenheid aan kleuren voor de buitenkant ... Bestuurders kunnen hun KIA vormgeven om hun persoonlijkheid te weerspiegelen. De accessoires, zoals draagsystemen of beschermingselementen voor het interieur, voegen een extra functionele en esthetische toets toe.

   

  Tweedehands voertuigen van KIA bij Soco

  Soco is een belangrijke speler op de markt van tweedehands wagens, onder meer dankzij zijn expertise in gereconditioneerde tweedehands voertuigen. Het bedrijf heeft zijn faam gevestigd met zijn strikte aanpak en streven naar kwaliteit. Elke KIA die door Soco's handen gaat, wordt onderworpen aan een nauwgezet reconditioneringsproces. Dit strenge protocol omvat een reeks grondige technische controles, mechanisch onderhoud en esthetische retouches, zodat elke wagen zeker voldoet aan de hoge normen op het gebied van betrouwbaarheid en prestatievermogen. 

  Soco herstelt de wagens niet alleen in nieuwstaat, maar biedt ook solide garanties om toekomstige eigenaars een gerust gevoel te geven. Deze garanties dekken verschillende aspecten van het voertuig en tonen dat Soco vertrouwen heeft in zijn reconditioneringsprocessen en in de duurzaamheid van de KIA's die het aanbiedt.

   

  Selectie KIA-modellen bij Soco

  Het aanbod van KIA-voertuigen bij Soco is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan uiteenlopende behoeften en voorkeuren. De bijzonderheden van elk model worden in de kijker gezet: van de robuustheid van een Sportage en de wendbaarheid van een Picanto tot de innovatie van een Cee'd. Deze voertuigen zijn befaamd om hun betrouwbaarheid en laten kopers genieten van de KIA-kwaliteit tegen een scherpe prijs, zonder in te leveren op prestaties of comfort.

  Met een tweedehands KIA van Soco kiest u voor een onberispelijke klantenservice, gegarandeerde kwaliteit en begeleiding op maat. Een gereconditioneerd voertuig kopen bij Soco is bovendien een goede daad voor het milieu: u verlengt de levensduur van de wagen en verkleint de ecologische voetafdruk.

   

  Kia, de juiste keuze voor uw tweedehands wagen 

  De essentie van het iconische automerk KIA komt tot uiting in zijn geschiedenis, die wordt gekenmerkt door innovaties, gedurfde designs en betrouwbaarheid die door een internationale klantenkring wordt geprezen. KIA's niet aflatende streven naar uitmuntendheid en duurzaamheid wordt weerspiegeld in een wagenpark dat zowel prestatievermogen als respect voor het milieu belichaamt. Deze wagens staan bekend om hun onberispelijke kwaliteit en worden verkocht met uitzonderlijke garanties, het bewijs dat KIA vertrouwen heeft in zijn productie. 

  Soco slaagt erin om voort te bouwen op deze traditie van uitmuntendheid, met zijn onmiskenbare expertise in de verkoop van gereconditioneerde tweedehands wagens. Elk KIA-model dat Soco aanbiedt, krijgt een tweede leven dankzij een nauwgezet reconditioneringsproces, waardoor de kwaliteit gegarandeerd zo goed is als die van een nieuwe wagen. Een KIA-voertuig kopen bij Soco is dan ook een verstandige investering, die zuinigheid en betrouwbaarheid combineert zonder in te boeten aan kwaliteit.

   

  Bestel een tweedehands KIA

  Wacht niet langer. Kom langs in onze showroom, neem contact op met een van onze adviseurs of surf naar ons digitale platform: de KIA-ervaring bij Soco is altijd binnen handbereik. Laat u verleiden door een assortiment voertuigen waarvan elk model het resultaat is van erkend vakmanschap, en wees er zeker van dat u een verantwoorde keuze maakt.

  Voir moins