Ons aanbod aan nieuwe en tweedehands Kia Sportage

De 4x4 Kia Sportage wordt in 2004 een SUV. Net als zijn neef, de Hyundai Tucson, verschijnt hij op de markt nog voor de compacte SUV’s helemaal in zijn.

Het is in 2016 dat de Kia Sportage de vormen van deze mooie SUV aanneemt die iedereen (her)kent. De Kia Sportage is een goed uitgeruste, toegankelijke SUV die bij de gewone burger erg in de smaak valt. De mooi afwerking en sterk afgeronde vormen zijn grote troeven die veel charme opwekken. Binnenin is er veel ruimte en werd de perfecte balans gevonden tussen comfort en sportief rijgedrag.

  • Lees meer

    Hij ziet er bijzonder goed uit en kon al meerdere prijzen in de wacht slepen, waaronder de iF-design award. Innovatie en veiligheid staan eveneens centraal.

    De Kia Sportage wil gezien worden als een milieuvriendelijke wagen met aangepaste motoren. Wat de uitrustingen betreft, zijn de achteruitrijcamera en manuele airco reeds inbegrepen. Het is altijd interessant om dit te benadrukken. Er zijn verschillende afwerkingsniveaus (Must, More, Gt Line en Gt Line Lux). Merk ook op dat een open dak in optie een prachtige uitstraling kan geven aan dit model en ook erg handig kan zijn.

    Ontdek hieronder ons aanbod aan nieuwe en tweedehands Kia Sportage.

    Voir moins