Onze tweedehands Volkswagens

Het verhaal van Volkswagen begint in de jaren 1930 in Duitsland met een gedurfd idee: een auto voor het volk maken die betaalbaar is voor iedereen. Deze ambitie werd werkelijkheid met de 'Volkswagen'. De Kever, het eerste iconische model van het merk, was een wereldwijd succes en belichaamde zowel veerkracht als innovatie. 

 • Meer informatie

  In de loop der decennia onderging Volkswagen een metamorfose door zijn aanbod te verruimen. Het bedrijf drukte geregeld zijn stempel met de lancering van modellen die intussen legendarisch zijn, zoals de Transporter, een symbool van vrijheid en avontuur, en de Golf, synoniem voor veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Deze mijlpalen laten zien hoe Volkswagen er telkens weer in slaagt zichzelf heruit te vinden en toch trouw te blijven aan zijn erfgoed.

   

  Filosofie en waarden van Volkswagen

  Bij Volkswagen is het streven naar kwaliteit en duurzaamheid niet alleen een belofte, maar ook een kernwaarde die in elke ontwerp- en productiefase van de auto's een bepalende rol speelt. Deze filosofie uit zich in een voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid, waarbij elk detail telt en elk onderdeel met de grootste aandacht wordt geanalyseerd. 

  Het merk onderscheidt zich bovendien door zijn voorliefde voor innovatie en technologie. Volkswagen is een pionier op het vlak van onderzoek en ontwikkeling van baanbrekende mobiliteitsoplossingen. Zo geeft het merk de toekomst van de auto vorm met elektrische en hybride modellen zoals de ID.3 en ID.4. Deze wagens koppelen prestaties aan milieuvriendelijkheid, en zijn een perfect voorbeeld van hoe het merk wil bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld. 

  Als dynamische autoproducent kan Volkswagen anticiperen op de behoeften van zijn klanten en mobiliteitsoplossingen bieden die passen binnen een langetermijnvisie. Deze combinatie van traditie en moderniteit, van toewijding aan kwaliteit en zin voor innovatie, maakt van Volkswagen een tijdloos merk dat zich niettemin volledig op de toekomst richt.

   

  Iconische modellen van Volkswagen

  Volkswagen, een symbool van uitmuntendheid in de autowereld, blijft indruk maken met zijn veelzijdige aanbod, dat prestaties hand in hand laat gaan met verfijnd design. Bij Soco stellen we u met trots een zorgvuldige selectie van de populairste modellen van het merk voor. 

  • De Golf: een modern icoon met een eigentijdse look en technologische innovaties. 

  • De Arteon: gedurfd design en uitzonderlijk comfort, het toppunt van luxe bij Volkswagen. 

  • De Tiguan: robuust design, ruim interieur, de keuze bij uitstek onder de SUV's. 

  • De Passat: dankzij zijn elegantie en soepele weggedrag de nummer één onder de sedans voor gezinnen. 

  • De T-Roc: unieke stijl en veelzijdigheid, ideaal voor wie graag opvalt. 

  • De T-Cross: een verfrissende rijervaring in de stad met een compact en wendbaar ontwerp. 

  • De Taigo: een frisse look en de stijl van een cross-over coupé, een nieuwe visie van het merk. 

  • De Polo: op maat van stedelijke omgevingen, wendbaar en efficiënt voor dagelijkse verplaatsingen. 

  • De up!: compact en efficiënt, perfect voor ritten in de stad. 

  • De Touran: ruim en aangenaam, ideaal voor gezinnen dankzij de combinatie van comfort en functionaliteit 

  • De Caddy: bedrijfswagen die ruimte en robuustheid combineert voor professionele behoeften. 

  • De Crafter: met zijn ruime interieur en robuuste uiterlijk een referentie voor professionals.

  Elke wagen in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op basis van onze kwaliteits- en prestatienormen. Zo krijgen onze klanten tweedehands auto's aangeboden die weliswaar een geschiedenis hebben, maar niettemin in onberispelijke staat verkeren dankzij een grondig reconditioneringsproces.

   

  Elektrische en hybride wagens

  Volkswagen is zich bewust van de noodzaak om milieuvriendelijkere auto's te maken en heeft een grote stap voorwaarts gezet met de lancering van zijn ID-gamma, bestaande uit innovatieve elektrische en hybride wagens. De ID.3, het eerste model in deze reeks, valt op door zijn wendbaarheid in stedelijke omgevingen en zijn indrukwekkende actieradius. De ID.4 is ruimer en een slimme keuze voor wie op zoek is naar een elektrische tweedehands SUV die zowel comfortabel als milieuvriendelijk is. Deze modellen belichamen de visie van een duurzame toekomst en zijn het resultaat van baanbrekende techniek. Bovendien zijn ze allemaal verkrijgbaar bij Soco.

  Ecologische en economische voordelen van deze modellen

  Met een ID.3 of ID.4 kiest u voor groene mobiliteit zonder in te boeten aan prestaties. Deze emissievrije auto's maken uw ecologische voetafdruk aanzienlijk kleiner en zijn goedkoper in onderhoud dan hun tegenhangers met verbrandingsmotor. De initiële investering hebt u snel terugverdiend dankzij de brandstof die u uitspaart en de verschillende fiscale stimuleringsmaatregelen. Met deze modellen laten Volkswagen en Soco zien dat technologische innovatie hand in hand kan gaan met milieubewustzijn en betaalbaarheid.

   

  Voordelen van tweedehands Volkswagens

  Kiezen voor een Volkswagen doet u niet toevallig. Het Duitse merk kan prat gaan op een traditie van uitmuntendheid, een garantie van kwaliteit die ook na de eerste kilometers standhoudt. De auto's staan bekend om hun robuustheid, hun onberispelijke afwerking en hun betrouwbaarheid die de tand des tijds doorstaat. Kies voor een tweedehands Volkswagen en geniet mee van dat prestige, met de zekerheid van een beproefde mechaniek en technologie die voortdurend wordt bijgewerkt. Of ze nu een paar jaar oud zijn of zo goed als nieuw, de modellen blijven een veilige keuze, met hun constante prestaties die u zowel geruststellen als weten te bekoren.

   

  Typische bestuurders van een tweedehands Volkswagen 

  Volkswagen is een merk dat bruggen bouwt en een klantenbestand heeft dat net zo divers is als zijn modellen. Elke Volkswagen-eigenaar is anders en koestert zijn eigen wensen en verwachtingen.

  1. De verschillende bestuurdersprofielen

  Actieve jongeren die in de stad wonen en een bruisend leven leiden, vinden in de Volkswagen Polo stadsauto hun ideale metgezel voor dagelijkse verplaatsingen. De Golf is dan weer uitgegroeid tot een symbool van veelzijdigheid, dat in de smaak valt bij zowel professionals als gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en elegante wagen. Ondernemers kiezen vaak voor de Tiguan, die comfort biedt en de dagelijkse drukte in het bedrijfsleven aankan. Avonturiers en natuurliefhebbers voelen zich op hun beurt aangetrokken tot het onverschrokken karakter van de Touareg, waarmee gedenkwaardige uitjes buiten de gebaande paden in het verschiet liggen. Volkswagen beschikt zelfs over een assortiment bedrijfswagens voor professionals en particulieren met dezelfde noden. 

  2. De veelzijdigheid van het Volkswagen-assortiment om in te spelen op uiteenlopende behoeften

  Het Volkswagen-assortiment biedt een antwoord op maat voor elk type bestuurder. Bent u op zoek naar een energiezuinige of net een sportieve wagen, naar ruimte of geavanceerde technologie? Elk model schikt zich naar de vele facetten van het moderne leven.

   

  Levensstijl en behoeften

  Volkswagen beseft dat elke bestuurder uniek is en heeft daarom wagens ontwikkeld die volledig zijn afgestemd op individuele behoeften en specifieke levensstijlen.

  1. Kenmerken waarmee Volkswagen inspeelt op de specifieke behoeften van bestuurders

  Stedelingen waarderen de wendbaarheid en efficiëntie van de compacte modellen. Gezinnen vallen anderzijds voor de ruimte en veiligheid van de SUV's en monovolumes. Professionals houden dan weer van de zorgvuldige afwerking en de ingebouwde technologie voor hun activiteiten. 

  2. Situaties en behoeften waarvoor de Volkswagen geschikt is

  Voor vakmensen die een robuuste en ruime wagen nodig hebben, is de Caddy de ideale oplossing. De Touran loodst ouders die hun kinderen naar school brengen voordat ze naar het werk gaan, vlot door hun drukke ochtenden. Koppels die op zoek zijn naar een intense ervaring, kiezen de Scirocco, die garant staat voor een sportief en verfijnd rijgevoel. Wie ten slotte een milieuvriendelijke auto wil zonder aan prestaties in te boeten, vindt zijn gading in de elektrische en hybride modellen, zoals de ID.3 en ID.4. Ze belichamen het streven van Volkswagen naar een duurzame toekomst.

   

  Eersteklas reconditionering bij Soco

  Een tweedehands auto kopen bij Soco is een keuze met impact: het biedt auto's met een verhaal de kans op een tweede leven. Het reconditioneringsproces bij Soco is bijna een exacte wetenschap, die nauwgezetheid en deskundigheid combineert om de uitmuntendheid van Volkswagen weer tot leven te wekken. 

  Van elke Volkswagen die bij Soco binnenkomt, wordt eerst een volledige diagnose opgemaakt. Onze technici, echte experts op het gebied van mechanica, doen een hele reeks testen om elke onvolkomenheid aan het licht te brengen. Van de motorprestaties tot de veiligheidssystemen en de boordelektronica ... Niets ontsnapt aan hun aandacht. 

  Na deze grondige controle wordt de wagen uiterst zorgvuldig uit elkaar gehaald en is zijn metamorfose ingezet. Versleten onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen-onderdelen, zodat de auto een mooi geheel vormt. Vervolgens wordt de carrosserie gepolijst en indien nodig opnieuw gespoten om ze in haar oorspronkelijke glorie te herstellen.

   

  Soco's garantie op gereconditioneerde wagens

  Bij Soco krijgt elke Volkswagen een tweede leven dankzij een nauwgezet reconditioneringsproces. De garantie op deze auto's toont hoezeer Soco zich inzet om kwaliteit te bieden. Ze dekt eventuele mechanische problemen en geeft u een even gerust gevoel als wanneer u een nieuwe wagen zou kopen. Dankzij deze garantie hoeft u zich geen zorgen te maken over uw aankoop. U beseft namelijk dat u kunt rekenen op experts die weten wat een Volkswagen waard is.

   

  Financiële voordelen, financieringsopties en scherpe prijzen

  Soco begrijpt dat een auto kopen een zware investering is. Daarom biedt het bedrijf flexibele financiële oplossingen op maat van elke situatie. Soco wil de uitmuntende kwaliteit van Volkswagen betaalbaar maken voor iedereen, door middel van gepersonaliseerde financieringsopties en scherpe prijzen. Ook de doorverkoopwaarde van deze auto's blijft hoog en is dus een financieel voordeel. Een tweedehands Volkswagen is met andere woorden een slimme investering. En over doorverkopen gesproken: Soco neemt uw wagen over als u dat wil, waardoor u uw nieuwe wagen tegen een lagere prijs kunt kopen.

   

  Volkswagen, een slimme keuze voor een tweedehands aankoop

  Volkswagen werd opgericht in de jaren 1930 en is uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor robuustheid, innovatie en respect voor het milieu. Elke wagen die van de productieband rolt, belichaamt het streven van Volkswagen naar kwaliteit en duurzaamheid. De modellen − of die nu splinternieuw zijn of al een eerste leven achter zich hebben − gaan lang mee en bieden prima prestaties en comfort. 

  De gereconditioneerde tweedehands auto's van Soco zijn als nieuw. Koop een Volkswagen bij deze keten en u beschikt over een toonbeeld van betrouwbaarheid, wetende dat elke auto grondig gecontroleerd en onder handen genomen is door toegewijde experts. Kortom, kiezen voor een tweedehands Volkswagen van Soco biedt u totale gemoedsrust. Zo bent u namelijk zeker dat u investeert in een auto die helemaal klaar is voor nieuwe avonturen.

   

  Ontdek onze tweedehands stockwagens van Volkswagen

  Kom ons veelzijdige assortiment bij Soco bekijken en dompel u onder in de wereld van Volkswagen. Ontdek modellen die geschiedenis hebben geschreven of die uitgerust zijn met ultramoderne technologie, waaronder ook elektrische en hybride auto's − allemaal met de kwaliteitsgarantie van Soco. Aan elke Volkswagen in ons aanbod is grondig gesleuteld om hem te laten voldoen aan uw hoogste verwachtingen. 

  Wenst u meer informatie? Soco staat voor u klaar! Neem contact op met onze adviseurs om uw specifieke behoeften te bespreken, om antwoorden te krijgen op uw vragen of om een proefrit te regelen en het unieke rijplezier van een Volkswagen zelf te ervaren. Kom gerust eens langs voor een verrijkende en duurzame auto-ervaring. 

  Voir moins