Ons aanbod aan nieuwe en tweedehands Nissan Qashqai

In 2007 werd de autowereld op zijn kop gezet door de komst van de Nissan Qashqai! Deze creatie ontstond uit de nood om de sector heruit te vinden die tot dan toe gedomineerd werd door monospaces. Door het voertuig te verhogen, werd hij dominanter op de weg terwijl het volume gelijk bleef aan dat van een monospace. De Qashqai was geboren! En dat was nog maar het begin van een groots avontuur. Hij werd jarenlang, zo niet een decennium, de leider binnen het SUV-segment.

  • Meer informatie

    De Nissan Qashqai staat bovenal voor goede ideeën, ongezien rijcomfort en een modern design dat mee evolueerde met de tijd en technologie. Steeds in lijn met zijn publiek. De fantastische koffer van 640 l laat hem uitgroeien tot de favoriete wagen van veel gezinnen. De wagen is geluiddicht en ligt goed op de weg zodat het aangenaam rijden is.

    Ook de uitrustingen zijn bij Nissan heel belangrijk. Zo is er een panoramisch dak, een 360° camera en een multimedia- en navigatiesysteem. Er is werkelijk voor ieder wat wils. De Nissan Qashqai is ook verkrijgbaar met heel interessante motoren. De benzinemotoren 1.2 met 115 pk en de 1.6 dci zijn echte musthaves binnen hun categorie. Een hoog koppel en een laag verbruik! Wat wilt u nog meer? Deze stads-crossover-SUV is zo goed doordacht dat het volledige wensenlijstje al is afgevinkt.

    Ontdek hieronder ons aanbod aan nieuwe en tweedehands Nissan Qashqai.

    Voir moins